Δείτε τον τόπο με τα μάτια των ντόπιων

Εκτύπωση
Ημερομηνία δημοσίευσης

Με την δράση των μαθητών του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά και του ΕΠΑΛ ΕΛ. Βενιζέλου, με τίτλο «Δείτε τον τόπο με τα μάτια των ντόπιων» επιδιώκουμε ο επισκέπτης του τόπου μας να γνωρίσει ερχόμενος εδώ

τις ιδιαιτερότητες αυτού του τόπου, την πολιτιστική κληρονομία και την ιστορία του.

Προσδοκούμε να καλλιεργήσουμε περιβαλλοντική και τουριστική συνείδηση δουλεύοντας με επίμονη και υπομονή πάνω σε ένα χάρτη που σκοπό έχει να προβάλλει αυθεντικές γωνιές, του νομού μας και να αναδείξει άγνωστα και αναξιοποίητα αξιοθέατα που μόνο μέσα από τα μάτια ενός ντόπιου μπορείς να δεις!

Να αφηγηθεί ιστορίες και θρύλους που μόνο από ντόπιους μπορείς να ακούσεις.

Ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί και να επισκεφτεί τα προτεινόμενα σημεία που συμβολίζονται με μία «ψηφιακή πινέζα» πάνω στο ψηφιακό χάρτη του νομού μας.

Πληροφορίες, φωτογραφίες καθώς και συντεταγμένες ή οδηγίες πώς να επισκεφτείς το αξιοθέατο, ανοίγονται μπροστά σου μόνο με ένα πάτημα. Τα κείμενα είναι ελεγμένα από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων του υπουργείου πολιτισμού που μας έδωσε την άδεια απεικόνισης και δημοσίευσης.

Και επειδή είναι ένα λογισμικό οπτικοποίησης ανοικτού τύπου, συνεχώς θα βελτιώνεται και θα εμπλουτίζεται, χρόνο με το χρόνο, με σκοπό να εκπλήσσει ακόμα και τους ντόπιους!

Τον χάρτη μπορείτε να τον βρείτε εδώ:

https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1814e6JI-2FwCJBa-IC9iAjpCoxc

xartis chania

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Εσπερινού ΕΠΑγγελματικού Λυκείου του Πλατανιά.

Έχοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο έχει καταστεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, με πολύ ενθουσιασμό σχεδιάστηκε, για πρώτη χρονιά, η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ86).

 

Wednesday the 23rd.
Copyright 2020

©