Επεξεργασία βίντεο με το Avidemux

Το Avidemux είναι ένα από τα λίγα αξιόλογα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας βίντεο.

Παρακολουθήστε τους παρακάτω οδηγούς χρήσης του Avidemux για επεξεργασία video, όπως κόψιμο, μοντάρισμα, προσαρμογή εφέ με το Avidemux. Υποστηρίζει πολλούς τύπους βίντεο, όπως Avi, DVD, MPEG, MP4, ASF, κλπ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από χρήστες με λειτουργικό Linux όσο και από αυτούς που χρησιμοποιούν λειτουργικό Windows.

   

Πώς να κατεβάζουμε κάτι απο το youtube

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να κατεβάσετε κάτι (βίντεο, μουσική, κλπ) από το Youtube με τη βοήθεια του YouTube Downloader ενός λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για να κατεβάσετε τα βίντεο από τη δημοφιλή βίντεο υπηρεσία YouTube.

Δημιουργήστε τα δικά σας βίντεο με το Windows Live Movie Maker

Ο Windows Live Movie Maker  είναι ουσιαστικά ένας απλός, εύκολος στη χρήση επεξεργαστής βίντεο που σας βοηθά να τοποθετήσετε δίπλα δίπλα φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και ειδικά εφέ για να δημιουργήσετε μια παρουσίαση που τραβά την προσοχή μέσα σε λίγα εύκολα βήματα.

Αναζήτηση πληροφοριών στο Διαδίκτυο

 

Οδηγίες για το skype

 Δείτε πως μπορείτε να εγκαταστήσετε το skype και κάποιες λειτουργίες του.

ΕΠΑΛ Πλατανιά

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με ωράριο λειτουργίας 19.00 μ.μ έως 22.30 μ.μ.  Θα στεγαστεί στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Μια ακόμα εκπαιδευτική δομή δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας θα δώσει την δυνατότητα σε κυρίως ενήλικους να αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στην ειδικότητα που επιθυμούν.

 


©Εσπερινό ΕΠΑγγελματικό Λύκειο Πλατανιά.

Σχεδίαση - Υλοποίηση Ιστότοπου: Τζωρτζάκης Μιχάλης (ΠΕ86).

 

Monday the 25th.
Copyright 2020

©